Der er ikke noget bedre end at bygge modelbiler i alle afskygninger. Det er noget af det, denne blog handler om, og vi sidder 4 mænd, der altid har været vilde med modelbiler. Som små legede vi med dem, men som voksne har det ændret sig, for den dag i dag samler vi rigtig meget på dem. Det er også noget af det, vi mødes for at være sammen om.

Det kan være, du har det på samme måde, og det kan også være, du blot har et ønske om at blive inspireret til at springe ud i at kigge nærmere på modelbiler. Her på disse sider er det i hvert fald muligt at blive inspireret på en måde, som du nok ikke bliver andre steder, og vi vil også gøre, hvad vi kan for senere at lægge forskellige billeder op. Det kommer nok ikke lige med det samme, da vi har travlt med alt muligt andet til at starte med, og det er jo på sin vis også fint nok.

Vi vil i hvert fald fortælle dig meget mere om modelbiler, og også om hvor man kan købe det, der er krævet. Det kræver jo nemlig naturligvis lidt forskelligt udstyr at gå i gang, og når blot man har det, så er det ikke svært, og det bliver det ej heller. Når det kommer til at beskæftige sig med modelbiler, så kan man meget hurtigt få timevis til at gå med det, og der er ej heller noget bedre end at mødes med dem, man kender og gøre det samme.

Der findes et utal af modelbiler, der er utrolig populære at give sig i kast med, og man kan med ro i sindet lade sig inspirere på internettet, hvor mulighederne er både rigtig mange og gode. Der er masser af steder, hvor vi har hentet rigtig god inspiration, og det er også på baggrund her af, at vi selv er blevet bedre og bedre til at bygge bilerne. Men den dag i dag vil vi gerne selv inspirere andre, og det er noget, vi gør med denne blog.

Det gode er også, at der er rigtig mange gode og spændende film, som man kan lade sig inspirere af, når det kommer til at bygge modelbiler, og vi vil også så vidt muligt forsøge at komme ind på nogle af disse. Der er nemlig masser af muligheder for at få nogle rigtig gode idéer derude, som man kan bruge derhjemme. Vi bruger hver især timevis om dagen til at bygge vores modelbiler, og selvom det ikke er alle i vores familie, der er lige så vilde med det som os, så er de nu alligevel meget begejstrede for vores fine hobby, når alt kommer til alt.

Det er ikke så længe siden, at vi blev inspirerede til at lave denne blog, men da vi først som på tanker om det, så vidste vi også, at det var det, vi burde gøre. Livet handler jo nemlig også om at dele sine oplevelser med andre mennesker, og det bedste er, når vi kan lære af hinanden, men også når vi kan lade os inspirere. Det gør vi selvfølgelig med en hjemmeside, og vi er derfor mere end almindeligt glade for, at du er her. Vi er sikre på, at du her på denne side kan få timevis til at gå, og så er det ellers bare at komme i gang derhjemme med at bygge alle de fede modeller. Det bedste er også at bygge nogle af dem, der er meget populære, for det er ofte også lidt sjovere.

Hav tålmodighed undervejs

Der er sågar klubber derude i landet, hvor man kan mødes og bygge modelbiler sammen, og det er særligt i de større byer, at det er en reel mulighed. Det er i hvert fald vores erfaring, men det kan dog godt være, at det forholder sig anderledes. Uanset hvem man er, så er der i hvert fald mere end blot rigtig god grund til at kaste sig ud i denne hobby, og man kan allerede i dag begynde at se nærmere på den. Det er vigtigt at huske, at alting i livet starter med et lille skridt, og når man forstår det, så er det også altid langt nemmere at have tålmodighed med sig selv. Det tager nemlig ofte lang tid at lære, og det gør det derfor selvfølgelig også, når det kommer til at bygge modelbiler.

Det er både for drenge og piger, mænd og kvinder, og der er som sådan ingen øvre aldersgrænse for, hvornår det er en god hobby. Vi er selv alle over 40 år, og det er ikke noget, vi skammer os over, for i den alder har vi også en erfaring, der er rigtig god, som gør, at vi har god tålmodighed til hele tiden at skulle lære.

Vi glæder os som sagt over, at du er her på siden, og vi både håber og forventer, at du vil komme tilbage igen og igen. Det behøver ikke lige være hver dag, men du kan i hvert fald forvente, at der ofte vil komme ny information her på siden, som du kan bruge til noget, og det er uanset, hvad det er omkring modelbiler, som netop du er på udkig efter. Du må også meget gerne til hver en tid dele siden med andre, så de også kan blive inspireret. Vi anbefaler i hvert fald alle at kaste sig ud i denne gode og unikke hobby, som man altid kan lave derhjemme. Man kan også tage den med sig, når man er på ferie, og det er jo dejligt, at man altid kan få mange gode timer til at gå med en hobby som denne. Der er i hvert fald ikke noget at sige til, at det er blevet så populært, og vi tror også på, at det er noget, vi vil beskæftige os med i resten af vores liv. I hvert fald i så mange år, som vi lige her og nu har mulighed for at se fremad.